Recomana'm un llibre!

Desencuentos de Jimmy Liao

Sinopsi: La història tracta d’un home i una dona que tenen camins oposats. Ell sempre va cap a la dreta i ella cap a l’esquerra i sembla impossible que es puguin trobar. Els seus camins són oposats en aquesta ciutat freda i monòtona…Dues línies paral·leles, algun dia es creuaran?
Per què m’ha agradat?  És una història molt bonica que en poques paraules et diu moltes coses. Les il·lustracions que acompanyen la lectura ajuden a entendre la història.
A qui el recomano? És un llibre que es pot començar a llegir a partir de 2n d’ESO i penso que agradarà a tot tipus de públic.

BRYAN PÉREZ  (3r B)


Fora de mi de Sharon M. Draper

Sinopsi: La història tracta d’una noia que es diu Melody que no pot parlar perquè té una paràlisi cerebral però que en canvi és molt intel·ligent. Un dia decideix participar d'un concurs. Què passarà...?
Per què m’ha agradat?  Em vaig enganxar de seguida al llibre i podria dir que és una de les millors històries que mai he llegit.
A qui el recomano? Recomano el llibre a partir de 15 anys.

KRYSTAL JOY SUPLEO (2n A)

 Diez cosas que odio de mí deRanda Abdel-Fattah

Sinopsi: Va sobre una noia que porta una doble vida: a l'escola porta els cabells tallats i tenyits de color groc i en canvi, a casa, és morena, musulmana, se li ha mort la mare i el pare que està molt trist.
Per què m’ha agradat?  Aquest llibre m'ha agradat perquè m'he inspirat molt.
A qui el recomano? Recomano el llibre a partir de 12 anys.

SUMAYA AHMED (2n A)
 El valle de los lobos I de Laura Gallego
Sinopsi: Comienza la historia cuando la protagonista era pequeña y comoció a un chico que nadie puede ver y por ello todos creen que está loca. Un dia se topa con un viejo y este la acoge en su casa para que pueda estudiar hechicería i aquí comienza su nueva vida...
Per què m’ha agradat? M'ha agradat perquè la protagonista s'esforça molt per arribar a ser una bona fetillera i per estar sempre al costat del Kai.
A qui el recomano? A les persones que els agraden els llibres de fantasmes, màgia i misteri.

KRYSTAL JOY SUPLEO (2n A)

 


 El clan de la loba de Maite CarranzaSinopsi: Des de fa temps les bruixes de diferents clans es barallen per trobar el ceptre que les ajudarà a eliminar el seu enemic. Per aconseguir-ho hauran de trobar una dona  l'elegida que té els cabells de foc i és molt bella.
Per què m’ha agradat? M'ha agradat perquè és un llibre de màgia i misteri.
A qui el recomano? Recomano el llibre a les persones que els agradin els llibres de màgia, fantasia i misteri.

KRYSTAL JOY SUPLEO (2n A)
Atrapats a la xarxa de Michelle GagnonSinopsi: Tracta de dos nois amb històries diferents però hi ha un lloc que els uneix: una xarxa d'internat on passen coses molt estranyes, segresten persones per a un experiment sense importar què els passarà després.
Per què m’ha agradat? M'ha agradat perquè és un llibre molt interessant, ple de misteri i que t'enganxa molt. Vols seguir llegint per saber què passarà.
A qui el recomano? Recomano el llibre a nois i noies entre 12 i 16 anys.

GISELA PAREDES (2n A)

 La nova vida de Bluebell Gadsby de Natasha Farrant

 Sinopsi: Aquest llibre tracta d'una noia  que té una germana gran,  uns germans petits i una germana bessona. Ella s'expressa sobretot amb el seu diari i amb la seva càmera però un dia tot canviarà després de conèixer un noi...
Per què m’ha agradat? M'ha agradat perquè la protagonista, Blue, va canviant i de ser invisible per a tothom passa a ser més amigable i visible.
A qui el recomano? Recomano el llibre a les persones que els agradin els llibres d'amor i a les que se sentin soles.

KRYSTAL JOY SUPLEO (2n A)Diari de Greg: La vella escola de Jeff Kinney

 Sinopsi: Greg, el noi que escriu el diari, està una mica espantat perquè a partir d'ara no podrà utilitzar cap aparell electrònic i haurà de "desendollar-se".
Per què m’ha agradat? M'ha agradat perquè és molt graciós i divertit.
A qui el recomano? Recomano el llibre a nois i noies entre 10 i 15 anys.

 GISELA PAREDES  (2n A)

Diari de Greg: SOS! Atrapat en família de Jeff Kinney

Sinopsi: La història tracta d’un noi que escriu el seu propi diari. En aquest diari ens explica que a l'escola algú ha pintat les parets i que tothom creu que ho ha fet ell però hi ha una nevada i s'allibera del càstig.
Per què m’ha agradat?  M'agraden molt els llibres en forma de diari.
A qui el recomano? Recomano el llibre a persones entre 10 i 15 anys.


SUMAYA AHMED (2n A)  Noel et busca d'Àngel Burgas

 Sinopsi: Enric es desperta en un hospital sense saber el perquè i sense saber res perquè no té memòria. Tampoc no sap qui és ell mateix. A la porta de la seva habitació hi ha policies i el visita el seu amic de pis que li deixa una nota dient que el seu amic el busca. Cada vegada que recorda una cosa va tremolant.
Per què m’ha agradat? M'ha agradat perquè m'ha fet pensar molt.
A qui el recomano? Recomano el llibre a les persones que els agradi llegir llibres de misteri.

KRYSTAL JOY SUPLEO (2n A)Casper  de Lisa Rojany

Sinopsi: Aquesta història tracta d'un fantasma bo però té uns tiets que no el deixen viure la seva vida. Farà una amiga que l'ajudarà a resoldre els seus problemes.
Per què m’ha agradat?  Aquest llibre m'ha agradat perquè quan vaig veure els dibuixos animats de Casper també em van agradar molt.
A qui el recomano? Recomano el llibre a nois i noies d'entre 10 i 15 anys..

SUMAYA AHMED (2n A)